Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Sprawdzonego builda dla He Bo

MazuRxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie :) Dzisiaj chciałem was prosić o builda na He Bo chyba tak sie to pisze :D Chodzi mi o tego boga wody . Na razie wiem że jest magiem zasięgowym czy znacie jakiegoś sprawdzonego i dobrego builda pod niego? Z góry dziękuję, oczywiście nagrodzę lajkiem ;) Pozdrawiam Mazur

pzwc.png4855358948.jpg

WALNIJ ++ PlusA ++!

Wbij i walnij 5 Gwiazdek ;D

Opublikowano

warlockssash.jpg

lepiej zamienić na :

polynomicon.jpg

Jestem przeciwny, DMG pozostałymi masz mocny, ale życie troszkę słabsze dlatego warto mieć warlockssash.

Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite.

Zapraszam! Oto IP: 78.47.23.214

Opublikowano

Hebo jest to postac wrcz stworzona do team fight'ów więc hp jest mniej potrzebne, lecz to jest moje zdanie.

Ale bez odpowiedniej ilości HP, będziesz padać jak papier.

Opublikowano

Ale bez odpowiedniej ilości HP, będziesz padać jak papier.

Wystarczy utrzymywać dobra odległość, lecz każdy wie swoje. =)

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Wystarczy utrzymywać dobra odległość, lecz każdy wie swoje. =)

Odpowiednią odległość na team fightach. Acha... Ok..

Tylko, że klikasz ulti i przypadkowo nie trafiasz w jakiegoś gościa, on cie stunuje i bije jak papier.

Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite.

Opublikowano

Odpowiednią odległość na team fightach. Acha... Ok..

Tylko, że klikasz ulti i przypadkowo nie trafiasz w jakiegoś gościa, on cie stunuje i bije jak papier.

Od stunów jest beat....

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Od stunów jest beat....

Nie zmienia to faktu, że padasz jak kawka. Ganki są częstym elementem gry, z czego nie zawsze da się z nich uciec, no chyba że się ma troszkę wiecej HP, ale jak mówisz, że utrzymujesz odległość no to dobra. Utrzymuj ją dalej :)

Opublikowano

ja "prawie zawsze" kupuje po kolei itemy z recomendowanych i zawsze jest dobrze nie mam problemów potem i daje rade z zabijaniem przeciwników i mam staty zawsze na +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...